Llámanos ahora

Ramar FP, a pel premi a la millor campanya promocional d’FP Dual

apren

L’objectiu del concurs és implicar als estudiants en la difusió d’aquesta formació

L’escola Ramar FP participa a la convocatòria per aconseguir el premi a la millor campanya de promoció de l’FP Dual. Aquesta campanya té per objectiu implicar als estudiants d’FP en la difusió d’aquests estudis i publicitar el projecte per tal d’expandir-lo cada vegada a més estudiants.

Per participar, cal plantejar i realitzar una campanya de publicitat que promocioni l’FP Dual. Cada campanya té uns objectius molt concrets que han de relacionar-la amb l’augment d’aquests estudis, sigui en un cicle formatiu o en una família professional, i en l’àmbit territorial del centre educatiu.

Les campanyes es poden adreçar, segons els casos, a incrementar els llocs de treball a empreses per fer dual o a augmentar la matrícula de cicles ja dualitzats que comptin amb poc alumnat. Cada grup acceptat podrà comptar amb 500 euros per despeses relacionades amb la campanya.

Aquest concurs s’ha convocat dins del marc del conveni de col·laboració entre l’administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament d’Educació, i Bankia, mitjançant la Fundación Bankia por la Formació Dual, per impulsar i desenvolupar diversos projectes de foment dels ensenyaments professionals, en centres educatius de Catalunya.

#DualizaBankia #FPDual #PremioFPDual #FPdualCat

Solicita información

Si quieres recibir información nos ponemos en contacto contigo y te asesoramos en lo que necesites.

CONTACTA

Chat
1
¿Tienes alguna duda?
Escríbenos pulsando el icono verde de la derecha. ↘